Schilderen van gevels en kozijnen

Wij kunnen verschillende vormen van schilderwerken aanbieden. Voor gevels werken wij met erkende producten en volgens de bijbehorende adviezen. Wij laten indien nodig per project een advies opstellen. Wij voeren hierbij ook de voorbereiding op de ondergrond uit. U hebt bij ons dus garantie op het totaalpakket.

Tevens verzorgen wij ook de schilderwerken voor uw houten kozijnen. Van het glad schuren en hout(rot)reparatie tot het daadwerkelijk overschilderen van uw pand. Bij Buijs Project kan het allemaal.

Vraag direct een offerte aan

Keimen en kaleien

Naast “gewoon” schilderwerk verzorgen wij ook keimwerk en kaleiwerk voor gevels en muren. Bij keimen werken we het metselwerk af met een mineraalverf die zeer goed hecht op de ondergrond. Doordat de verf zeer dampopen is, gaat deze niet bladderen. Keimverf heeft een matte kalkachtige uitstraling en is leverbaar in wit en verschillende kleuren. Kaleien is wat dikker dan keimen en vergt een speciale techniek.

Meer over kaleien

Schilderen van stalen constructies

Naast hout schilderwerk kunnen wij ook het totaalpakket aanbieden voor het schilderen van stalen constructies. Van het stralen en kaal maken van de constructies (op locatie of bij ons in de loods) en van primer tot eindlaag. Wij werken altijd volgens een vooraf opgesteld advies van onze erkende leveranciers, wij geven dus ook garantie over het totaalpakket.

Al meer dan 50 jaar ervaring!

Al meer dan 50 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van Buijs Project. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om de renovatie van uw woning, bedrijfspand of zelfs een monument. Bij Buijs Project B.V. bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 3 70
Offerte aanvragen