Dakreiniging voor het verwijderen van mossen en algen

Mossen en algen hechten zich na verloop van tijd vast aan uw dakpannen, leien, golfplaten, etc. Wanneer u te lang wacht, zullen de mossen en algen doordringen tot in de dakbedekking die na verloop van tijd poreus zal worden. Wacht dus niet langer en voorkom water schade in uw woning door uw dak te laten schoonmaken.

Vraag direct een offerte aan

Voorkom vochtproblemen

Dakbegroeiing is een veelvoorkomende oorzaak van een snellere slijtage van uw dak. Dit kan uiteindelijk leiden tot waterinfiltratie, vochtproblemen en lekkages. Wacht dus niet langer en laat uw dak reinigen om waterschade in uw woning te voorkomen.

Waarom mijn dak laten reinigen?

Dus als u nog twijfelt aan de vraag “Waarom zou ik mijn dak laten reinigen?” weet dan dat een mooi, schoon en lekvrij dak al snel zorgt voor een meerwaarde van uw woning.

Voorbereid op zonnepanelen
Daarnaast komt het ook de levensduur van uw dak ten goede. En als laatste niet onbelangrijk, op een schoon dak kunt u ook gemakkelijker zonnepanelen laten bevestigen. Zo bent u ook nog eens aan het verduurzamen.

Vraag direct een offerte aan

Al meer dan 50 jaar ervaring!

Al meer dan 50 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van Buijs Project. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om de renovatie van uw woning, bedrijfspand of zelfs een monument. Bij Buijs Project B.V. bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 3 70
Offerte aanvragen