Betonreparaties in vele varianten

Wij voeren betonreparaties uit in vele varianten. Ieder betonprobleem is immers uniek en vergt specialistische aandacht.

Hoe het probleem ook is ontstaan, van lekkage tot brandschade, invloed van chemische middelen of simpelweg veroudering van het beton, wij zorgen er voor dat uw betonnen gevel, vloer, balkon of muur weer de stevigheid en betrouwbaarheid terugkrijgt. Of het nu gaat om prefab beton, schoonwerk beton of betonrot in funderingen en constructies, Buijs Project heeft de oplossing.

Vraag direct een offerte aan

Schoonwerk of sierbeton

Zeker bij schoonwerk beton is het belangrijk dat het er goed uit ziet en uit blijft zien. Schoonwerk beton is namelijk zichtbaar in of buiten het pand. In tegenstelling tot vuilwerk beton, wat vaak nog wordt gestukt of onzichtbaar in de bodem wordt geplaatst als fundering. Buijs Project zorgt er voor dat uw sierbeton er weer als nieuw uit ziet.

Betonrotreparatie

Betonrot is een veel voorkomend probleem in oudere panden. In geval van betonrot zorgen wij voor de juiste aanpak waarbij we de wapening (aan)stralen en het beton conserveren. Wij hebben reeds projecten afgewerkt onder de norm CUR 100.

Vraag direct een offerte aan

Al meer dan 50 jaar ervaring!

Al meer dan 50 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van Buijs Project. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om de renovatie van uw woning, bedrijfspand of zelfs een monument. Bij Buijs Project B.V. bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel onsĀ op +31 (0)164 66 3 70
Offerte aanvragen